Crossnyt.dk logo

Update fra DCC.

Dansk Classic Cross (DCC), tager for alvor fat på sæson 2024, når 1-2 afd. af DM Classic løber af stablen den 11-05, på Honda Park i Randers.

IKKE færre end 120 er tilmeldte, og flere har bebudet deres ankomst.

Vi er jo så flinke i DCC, at du også på dagen er velkommen for tilmelding, også uden det koster efteranmeldelses gebyr.

Der er god tilslutning i alle klasser, men specielt Twin Shock 125 og Evo 125, er for alvor kommet tilbage på sporet. 

Den nye EVO+ klasse ser også ud til at komme rimelig fra start. Rigtig mange har spurgt ind til EVO+ klassen, netop fordi vi med den årgang af cykler, op til Pre2002, rammer en del, der stadig har deres fine crosser, fra dengang til at holde, eller måske er det nemmere at finde en, til fornuftige penge. Husk vi i DCC er altid behjælpelig, hvis du er i tvivl om hvad du er ved at købe eller evt bygge, netop for ikke at du investere i en cykel der ikke er godkendt,iflg vores reglement.

 Vi forventer at heat sammensætningen med EVO-50 / Super-50 og så EVO+ vil give en mere fair blanding, og samtidig nogle gode kampe.

Vi er i DCC temmelig stolte over, at konstatere at interessen for Classic Cross er stigende.

Nu håber vi bare at vejrguderne er med alle i mx sporten i år, så vi kan få  kørt noget race.

Til DM A i Næstved 28-04, var DCC inviteret med. Vi havde en stand, hvor vi kunne fortælle lidt om hvad DCC er, og hvad vi kan tilbyde. Mange var forbi standen , og spurgte interesseret ind til de udstillede classic cykler mm, så hermed tak for besøget, og vi håber at se nogle nye i DCC.

Weekenden efter Randers, 18-05 er der en flok Classic`ere der drager til 1 afd. af CEMAR race i Ballenstedt Tyskland, vi plejer nok at kunne blande os i toppen af denne turnering, som i år køres over 4 løbsdage.

Weekenden efter, den 25-05 bliver 1-2 afd. af Classic Europa Mesteskabet afviklet i Sverepec Slovakiet, også her er DCC repræsenteret, med en flok af de garvede classic`ere.

Ålborg Motor Klub og DCC afvikler igen i år en afd. af Cemar turneringen, det bliver den 08-06, hvor vi forventer god tilslutning både fra ind og udland. 50cc er inviteret med som en åben klasse.

Herefter går det slag i slag med DM race herhjemme og deltagelse i udenlandske turneringer.

Som noget nyt deltager vi med ikke færre end 4 hold og 3 individualister til det traditions rige løb, kaldet ”Orp Le Grande”, i Belgien. Det er i år et 75 års jubilæum ,for  dette race. Der er flere af de helt hårde drenge der deltager, samt gamle VM stjerner. Racet finder sted 31-08/01-09 i byen Orp., Der bliver i samme weekend også kørt moderne. Der er en helt speciel stemning ved dette arrangement, byen er denne weekend omdannet til et Moto Cross mekka. Arrangøren gør rigtig meget ,for at dette ”ORP race” bliver en fuldfed oplevelse.

Så kom ikke og sige at DCC ikke har fart på!

 Læs mere om DCC generelt og om Orp, hvem der deltager fra Danmark, på vores Facebook side: Dansk Classic Cross, eller på webside: classiccross.dk

Se i øvrigt liste over tilmeldte kører til DM Classic i Randers på vores webside.!!!!

Dansk Classic Cross, det er os der oser af god stemning!!!!!!

Fmd. Kurt Vad

 

Screenshot_20240506-085134_Microsoft 365 (Office).jpg