Crossnyt.dk logo

15 kørere på hjemmebane

Når der køres DM-A på søndag i Svebølle, så er det med hele 15 af klubbens egne kørere bag startbommen. Vi tager et kig på hjemmepublikummets favoritkørere.

MX2
Med start i MX2 klassen, er det #505 Oliver Linco der står øverst på startlisten, og Linco er en af dem der går all-in. Han havde en skulderskade der drillede ham sidste år, men han ser ud til at have fundet farten igen.

#10 Sebastian Kjerulf kører sin første sæson på 250 4-takteren, men han ligner allerede en fisk i vandet på den store maskine, og senest kørte han en stærk podieplads hjem ved SM på Amager, ligesom han også allerede har imponeret ved flere andre lejligheder.

#734 Thomas Rasksen har ikke været til start ved et DM-A siden 2019, men han er rutineret og har kørt på Svebøllebanen siden han brugte sut, så han kender den som sin egen bukselomme. Thomas kører på en TM 250 2-takt som forberedelse til VMXDN.

#57 Caspar Ankjær er hjemmeklubbens stærkeste bud på en podieplads i MX2 klassen. Caspar har farten til at lave noget rigtigt sjovt, og hvis han rammer dagen (og starterne) i Svebølle, så er podiet absolut en mulighed.

#904 Albert Risheede er også en af de kørere der kan levere nogle af de helt gode starter, og knægten er en sand fighter. Han går altid uimponeret til opgaven uanset hvilke top-navne der ellers holder bag bommen.

MX1
#284 Frederik Andersen er en kører med jern-kondi og han er umulig at slide op. Knægten er bygget af stål og samtidigt kører han rigtigt stærkt på hjemmebanen, så hvis tingene flasker sig for ham, så har han evnerne til at hive en overraskelse op af hatten.

#606 Magnus Ørris Nielsen er trods sin unge alder en af klubbens rutinerede kort. Magnus har prøvet det meste og er ligeledes en af dem der har trådt sine barnesko på Svebøllebanen, så han kender den hurtigste vej rundt.

#963 Micas Heede Sørensen er en kører der har været igennem en utrolig udvikling, og han overraskede utvivlsomt nogle stykker, da han blev nr. 2 ved første afd. af B-DM på Svendborgbanen tidligere i år.

#882 Lucas Pedersen er ligeledes en kører der har taget kvantespring i sin udvikling, og hans kørsel på Svebøllebanen er virkelig værd at følge, for han har det altid med at få valgt de helt rigtige – og hurtigste – linjer når banen bliver svær.

#58 Lucas Sandbye Ankjær er lige som sin bror klubbens bedste bud på en hjemmebanekører på podiet, og med hans nuværende position som nr. 5 i mesterskabet er han altså helt deroppe hvor vi snakker potentielt metal når sæsonen når sin afslutning.

85cc
#228 Storm Maymann er allerede ved at udvikle sig til en af sportens næste store stjerner. Hans præstationer i EM og flere af de andre store europæiske serier taler deres eget sprog, præcis lige som hans udtagelse til dette års Junior VM gør.

#363 Storm Askbo ligger nr. 9 i mesterskabet inden Svebølle, og han er en kører med stor erfarring trods sin unge alder, så han lader sig ikke påvirke af presset over at have hjemmepublikummet i ryggen. Storm har en fantastisk teknik, der utvivlsom vil hjælpe ham når banen bliver svær.

#612 Bertram Thorius er ligeledes en kører med en støbning af det helt rette stof, som utvivlsomt vil føre til en karriere på den helt store MX scene. Bertram er også udtaget til Junior VM, og så kommer han til Svebølle med den røde frontnummerplade som bevis på, at han fører mesterskabet.

#735 Jasmina Rasksen har tidligere i år leveret en fantastisk præstation ved EM på hjemmebanen i Svebølle, og kan hun finde den fart frem igen på søndag, så er hun absolut med i den sjove ende af feltet. Og så er Jasmina den eneste pige der tager kampen op mod drengene i klassen.

#736 Nicholas Rasksen er lillebror i Rasksen teamet, og formentligt den yngste kører bag bommen, men selvom den unge gut først er rykket op på 85cc maskinen i år, så har han fundet rigtig god fart på den større cykel, og tager altid en udfordring op, hvis den byder sig.

DM-Aplakat2024.jpg (1)