Crossnyt.dk logo

2024 Sæson slut for Vendelbo

Mads med en kedelig status efter DM i Esbjerg i går.

Kval: P8

Heat 1: Styrt med Alex i 4. Sving første omgang, hvorefter crosser er helt skæv samt bagskærm og forskærm brækket, så jeg rykker det helt af. 

Fortsætter i håb om at komme op i pointene, har et styrt midtvejs i heatet på et hop, da jeg har lidt problemer med at styre uden forskærm. 

Men med få minutter tilbage i heatet styrter jeg endnu engang. På opkørslen af et hop rammer min venstre fod en bunke jord i kanten og bliver slynget på anden side af sædet. Kan ikke få foden på plads igen og hopper af i luften og lander på begge ben. Det gav et ordentligt smæld i rykken. = DNF

En sen beslutning giver Far, Marcus & Tobias minimalt tid til at få rettet crosseren til heat 2 i håb om at få nogle point med hjem fra dagen. 

Heat 2: Styrt igen i 3. Sving grundet en kører der vælter lige foran mig. Kæmper mig op som nummer 14, ender P15. 

Får til slut overrakt Fighterprisen på dagen. Speedy kom med en kæk en og sagde jeg kunne blive fodbold spiller, hvis jeg ikke kørte 2. Heat. 😆 - det skulle jeg nok have ladet vær med. 

Da jeg kom hjem til Århus, tog jeg til Skejby for at blive tjekket. L2 i ryggen er brækket fortil, og heldigvis ikke på nerve siden, så har været heldig🤞🏼 - nu med et stk. korset monteret i 3 måneder.

Ankom som P6 i mesterskabet og er nu 9’er. Men det ender her, skuffet og ærgerlig overfor alle dem, som står bag og hjælper med så meget. Tusind tak! 

Far, Mor, Marcus, Signe & Tobias, lyder det fra Mads, der ønskes en rigtig god bedring.

FB_IMG_1720514501631.jpg