Crossnyt.dk logo

3 kørere der fik rødt

Der var 3 kørere, der kunne pynte deres maskiner i Hedeland med rød nummerplade fordi de fører i den samlede stilling. Glen Meier MX 2 – Kim Sørensen MX 1 og igen Rasmus Pedersen i U 18 125 klassen. Vi har snakket med dem.

Glen Meier er dejlig at have med i hele DM serien i år og fører da også MX 2 klassen efter afdelingen på hjemmebanen men konkurrencen er hård i MX 2 Glen havde denne oplevelse af DM i Randers:

-  Min weekend var super. Kvalede som nr. 2 i min gruppe i tidskvalen. I første heat tager jeg starten og føre hele heatet indtil der er 3 omgange tilbage hvor jeg kommer lidt i er problem med en omgangskøre og må køre en anden linje og jeg bliver overhalet. I andet heat tager jeg starten igen og føre de første par omgange indtil jeg bliver overhalet, og køre en sikker anden plads hjem. Samlet 1 og føre nu det danske mesterskab. Så et rigtig fint udgangspunkt til resten af sæsonen, fortæller Glen om afdelingen.

Kim Sørensen er veteran i MX 1 var allerede sidste år hurtigt kørende men fik DM sæsonen ødelagt af en dum skade i hånden heldigvis er han kommet godt fra start i denne sæson og han havde denne melding fra løbet:

- Jeg har forberedt mig siden oktober 2017, så det var super dejligt endeligt at komme  i gang. Træning/tidskval forløb planmæssigt.

- 1. Heat holeshot, kørte et fornuftigt heat. Havde lidt krise midt i heatet, hvor jeg var ved at tabe terræn til Bjerregaard og Gryning. Brugte lige et par omgange på at finde mig selv igen. Kæmpede mig op forbi Gryning igen, og fik lukket lidt af hullet til Bjerregaard. 2.plads i første heat.

- 2. Heat. Kom 2er fra start, kommer op som 1er på anden omgang. Bjerregaard kommer forbi med 4 omgange igen, men laver et lille styrt, og jeg kan køre 1. pladsen stille og roligt hjem. God start på sæsonen, lyder det fra Kim Sørensen.

Rasmus Pedersen er suveræn i 125 junior klassen og havde da også en god oplevelse i Randers.

- Jeg havde en rigtig fed dag på Randers, banen var super god og jeg kunne rigtig godt lide den. Syntes min fart var god hele dagen, og det var bare rigtig sjovt. En speciel tak til Mx-shop for alt det i gør for mig, og KTM-Scandinavian for de bedste motorcykler, lyder det fra Rasmus.

En ny DM sæson med næste afdeling 20 maj i Roskilde.

 

kim sørensen 1.jpg