Crossnyt.dk logo

6000 kr. for licenser og medlemsskaber uha

Line Dam gryntede lidt i telefonen over priserne på licenser for at kunne deltage i EM, VM og DM serien i 2021.

- Det er jo nødvendigt for at kunne komme ud at køre, men det er mange penge på en gang for en bagerjomfru, fortæller Line, der glæder sig til sæsonen. 

 

- Jeg ved, ,der er lukket mere ned nu, men fornemmer alligevel en vis optimisme omkring motocross løb i 2021. Måske ikke fra start af sæsonen, men i løbet af 2021, når flere bliver vaccineret, fortæller Line, der er en del af verdens toppen for damer i motocross. 

 

- Jeg lå nr. 6 samlet inden den sidste afdeling, hvor jeg valgte at stå over pga corona, så sluttede jeg samlet som nr. 8 - ok præstation syntes jeg, og jeg kan stadig ligge på. 

 

- Efter at have kørt Honda og skiftet til Yamaha skulle jeg vende mig til at køre Yamaha - den er jeg glad for, men der er alligevel en del tilvænning fra det ene til det andet fortæller Line, der bliver på Yamaha nu i udenlandsk team. 

 

- JK Racing i Italien har både EM og VM kørere i teamet, jeg bliver den eneste pige i teamet. Jeg glæder mig enormt til de måske kan flytte det sidste hos mig, fortæller Line, der har styr på en del til i år og dog. 

 

- Far har været noget sløj, håber virkelig at han kommer på højkant, så han kan tage med på tur i år, siger LIne, der krydser fingre for farmand- Ellers står Easy for alt vedligehold af motorcykler sammen med Bo Rasmussen, dem har jeg arbejdet sammen med før og ved, det virker, siger Line og kigger fremad. 

 

- VM og DM har første prioritet måske et par EM afdelinger, der passer ind, så det bliver en travl sæson, siger Line, der smutter en tur til Red Sand også.

 

- Team Caprani holder mig skarp sammen med Kenneth Kaalund, vi træner fint sammen ca. 3 gange om ugen og har en fin hård træning, men også rigelige mængder hygge, griner Line, der glæder sig til Red Sand. 

 

- Det er altid rart at få banket lidt rust af inden sæsonen, slutter Line Dam.

130605996_217097893190463_3895638155230939544_n.jpg