Crossnyt.dk logo

7er i DM serien

Sebastian Kærgaard kommer med en status fra DM afdelingen i Næstved.
Hermed en status fra sidste afdeling af A-DM i Næstved.

Jeg kom til Næstved med en forventning om at der skulle kæmpes med næb og klør for at fastholde min 8. plads i mesterskabet, men allerede fra morgenen skulle det vise sig at grundet sygdom og skader ved konkurrenterne på 9. og 7. pladsen, stod jeg med muligheden for at avancere til 7. pladsen i stedet.
Morgenen startede ud med en kval som nummer 12, hvilket jeg var fint tilfreds med. Banefolkene havde gjort at flot stykke arbejde - det var virkelig en sjov racerbane vi havde med vanvittigt bid i!
Første heat kom jeg fra start som 9’er, men mistede lidt placeringer den første omgang og lå 11’er. En placering hvor de forankørende var for stærke til at jeg kunne hænge på, men samtidigt trak fra gruppen bag mig, så lå alene stort set hele heatet og kom i mål som 11’er.
Andet heat en endnu bedre start, hvor jeg drejede som 6’er! Igen mistede jeg en del placeringer første omgang til en flok, som bare var hurtigere, og sluttede også dette heat som 11’er med en hård kamp de sidste par omgange med 12’eren.
Samlet 11 på dagen, og dermed som bekendt en samlet 7. plads i DM 2021 i MX1 klassen.

Nu er der kun lidt små ræs tilbage den næste måneds tid, før vi fløjter sæsonen helt af. Næste løb for mit vedkommende er WestcoastMX cup i Fjerritslev i weekenden, fortæller Sebastian.
seb.jpg