Crossnyt.dk logo

ADAC var en oplevelse

Stefan Bech fik belønningen for en god sæson, da han fik mulighed for at køre i Tensfeld.

- Mit første ADAC Masters var helt sikkert en oplevelse. Jeg syntes min fart har været god i år, så da jeg fik muligheden for at køre Johannes-Bike Suzuki i Tensfeld - kunne jeg kun sige ja. 


- Resultaterne var måske ikke de bedste, men syntes jeg lærte en masse hele weekenden. Lørdag skulle vi køre træning, kval og 1 heat, fortæller Stefan.


- I tidskvalen fik jeg sat en tid som nr. 9 som var en del bedre end forventet. 


- 1. heat fik jeg ikke lavet den bedste start og skulle lige vende mig til at køre i et felt, hvor man ikke ligefrem kører for en fairplay pris 😁 Jeg fik kørt mig op som nr. 19, men med få omgange tilbage laver jeg en dum fejl og vælter. Slutter heatet som nr. 25, fortæller Stefan.


- Søndag 2. heat kommer jeg godt afsted fra start  som 3-4 stykker, men vælter desværre og kommer afsted som sidste mand. Får kørt mig op igennem feltet og slutter som nr 17.

3. heat er jeg involveret i et stort start styrt og må desværre udgå efter dette, husker Stefan, der er positiv om at køre flere. 


- Der kommer flere muligheder for at køre med i Adac serien i år, og det vil jeg helt sikkert udnytte. Nu har jeg en lille sommerferie. Den vil jeg bruge på at komme mig over de få knubs jeg fik i weekenden, også er vi klar igen, når det går løs i Holstebro.