Crossnyt.dk logo

Afsted til ødemarken efter 2 heat sejre

Lucas Ankjær tog turen til Polen og det var en fantastisk tur men også lang.

- Jeg drog i fredags afsted til Polen for at køre løb i Lidzbark søndag. Lørdag var vi på en bane i ødemarken, hvor jeg fik testet min spritnye 2020 Honda CRF 450 på en lækker sandbane, som ikke var rettet af, konstatere Lucas.

- Jeg fik lavet en god indstilling på maskinen og var klar til et godt løb søndag. Vi møder søndag op til en bane af VM kaliber, med elevation, store hop, underlag af både sand og ler. Jeg starter træning/tidskval ud med at sætte hurtigste tid på anden omgang (på en bane jeg aldrig har prøvet før) over en af Polens bedste MX2 kørere, lyder det opløftende fra Lucas.

- 1. heat tager jeg starten, sætter et godt hul på 10 sekunder, men begraver snuden i det Polske sand og må en tur i jorden. Da jeg kommer op igen er jeg nu nr. 4 og sætter derefter en spurt ind, som gør at jeg indtager 1. Pladsen og vinder med små 20 sekunder.

- 2 heat tager jeg igen starten, men da jeg havde lidt lange arme fra en lang træningsdag om lørdagen, tog jeg den måske lidt for meget med ro og vandt dette heat med 5 sekunder. Alt i alt en lækker weekend og tak til JØ, min far og Anders Kaae for en god, men lang tur, lyder det fra en tilfreds Lucas Ankjær.

 

 

lucas.jpg