Crossnyt.dk logo

Andreas forlænger samarbejde

Andreas Hansen er efterhånden en rutineret A kører, der også er klar i 2019, som igen bliver på KTM og for samme Team. Vi har snakket med ham.

Andreas fortæller:

- Planen for 2019 er at jeg igen skal kører for Westside Racing, hvilket jeg er utrolig glad for. Det at forlænge mit samarbejde med nogle utrolig dygtige og flinke mennesker er jeg rigtig glad for. Ser meget frem til endnu et år under Westside Racing teltene på min KTM 250 SX-F, fortæller Andreas, der håber på mere succes i 19.

- Jeg skal køre MX 2 igen næste år og håber selvfølgelig at kunne blande mig i toppen af feltet og køre nogle gode og stabile heats. Jeg har haft nogle problemer med armpump de seneste år, men det har jeg så småt fået styr på ved hjælp af Credo Endurance som hjælper mig med fysisk træning udenfor banen. Så forberedelser er allerede i gang til næste år som jeg ser frem til, fortæller Andreas der ikke kun skal køre DM.

- Jeg skal køre A-DM serien igen i 2019 samt det svenske mesterskab. Glæder mig til igen at holde bag bommen, vi ses i 2019, fortæller en glad Andreas Hansen.

 

andreashansen.jpg