Crossnyt.dk logo

Ankjær har ingen forventninger til DM i Næstved

Lucas Ankjær har været væk med en brækket arm, men er nu helt klar inden sidste dm afdeling. Crossnyt har haft fat i ham.

DM-A i Næstved bliver mit første DM siden DM-A på Hedeland og mit andet løb efter min skadespause. Efter kun at have været ude at køre 3 gange, fik jeg testet mig selv til DM for klubhold i Svendborg i midten af august. Med 2 måneders skadespause, havde jeg ingen forventninger til weekenden, men jeg endte dog alligevel med at overraske mig selv og køre to gode stabile heats hjem i Svendborg, siger Lucas.  

Inden den kommende weekends DM i Næstved har jeg pt. Haft omkring 1,5 måneds tid på maskinen. Jeg føler at jeg har brugt tiden fornuftigt og fået kørt nogle gode timer ind på min 250’er.


På Søndag stiller jeg som bekendt op for første gang til DM-A, i MX1 klassen på min nye JØ Racing Honda CRF450R 2019. Jeg har nået at køre på den en gang, da den først ankom fredag op mod sidste weekend. Udover den ene gang, har jeg kun kørt 250’er efter skaden. Jeg har ingen problemer med at omstille mig, så det bliver ikke noget problem og det skal nok blive en god weekend, siger en forventningsfuld Lucas.

Jeg har ingen store forventninger til weekenden, Jeg har vist god fart på MX1 cyklen både til Sjællandsmesterskabet, Svensk Mesterskab og til Norsk Mesterskab, så mon ikke at jeg kan køre med i den bedre ende på søndag, lidt svært at gætte på når man ikke har prøvet kræfter i klassen før, men jeg ser frem til weekenden og glæder mig til at se hvor henne jeg ligger i den store klasse.

Vil gerne benytte lejligheden til at takke alle der bakker mig op, familie, venner og sponsorer, slutter Lucas, der holder til start i Næstved søndag.

C19EB2C8-B3DF-405C-A2FC-79663C5F6771.jpeg