Crossnyt.dk logo

Anna eneste dame i Dolle

Anna Mørk Christensen var på tur med sin kæreste Sam Korneliussen i Dolle, og hun fortæller lidt om løbet og forventningerne til denne sæson. Lidt info også fra Sam.

Anna fortæller:

- Ugen op til weekenden havde jeg været i Italien med min familie for at få trænet lidt udendørs, da jeg stort set ikke havde sat på crosseren siden november, griner Anna.

- Hele weekenden i Dolle var en rigtig kold fornøjelse, med en bundfrossen bane og en temperatur på mellem -10 grader til 1 minus grad.

- Om lørdagen var der opdelt træning, hvor jeg fik prøvet banen for første gang. Banen var helt hård, den var meget glat og meget tricky, men det gik egentlig okay, og jeg fik et okay flow. Søndag sprang jeg træningen over om morgen, da der var minus 10 grader og ventede til tidskvalen, hvor jeg kvalede som nr. 14 ud af 22, fortæller Anna.

- Jeg var egentlig meget tilfreds, da det var et meget hårdt felt med flere VM kørere, derudover var der faktisk 43 tilmeldte piger, så det var egentlig kun halvdelen, der var mødt op.

- 1. Heat blev jeg 13’er med en rigtig dårlig start. Igen var jeg tilfreds, dog lidt skuffet over den dårlige start. 2. Heat blev jeg igen 13’er, hvor jeg stort set var sidst af sted fra start, så igen var jeg lidt skuffet over starten, men så ved jeg, hvad der skal trænes, jeg blev samlet nr. 13, fortæller Anna, der har planen klar for 2018.

- I år skal jeg køre alle dame DM’erne, diverse turnerings løb og måske nogle flere løb i Tyskland. Derudover har vi snakket om, jeg måske skal deltage i den EM afdeling, der afholdes for damer her i Danmark. Nogle af de forventninger jeg har i år, er at komme i top 5 til dame DM og egentlig bare få kørt en masse løb for at få noget mere erfaring, slutter Anna, der havde sin kæreste med Sam.

- Med minus grader hele dagen i Dolle var det en kold dag på en frossen bane. Ugen op til Dolle var jeg Italien, hvor jeg startede op på udendørs sæsonen, så jeg regnede ikke med at lave noget resultat med den minimale forberedelse, fik taget starten i første heat, og kørte bare mit eget tempo og flow i heatene, hvilket gav 6-6-5 og 6 samlet, fortæller Sam.

annamørk.jpg