Crossnyt.dk logo

Både og i Letland

Mikkel Haarup viste hvad han er i stand til, Bastian Bøgh Damm lå lige uden for det han kan, TKO havde op- og nedtur og i EMX250 kom Magnus Smith, William Kleemann og Victor Kleemann i ilden.

Mikkel Haarup leverede årets foreløbigt bedste resultat da han med 11-7 placeringer blev samlet nr. 7 i Letland, men endnu vigtigere kørte et utroligt klogt Grand Prix, hvor evnerne og den nuværende form blev udnyttet perfekt.

Bastian Bøgh Damm satte 13-21 heatplaceringer og en samlet 18. plads ind på kontoen, og med et godt første heat samt en dnf i andet heat, fik han ikke de point han gerne ville have, men helt op til det sidste var der rigtig god kørsel.

Thomas Kjer Olsen lagde virkeligt godt ud, men måtte udgå af første heat. Han kom imidlertid stærkt igen og blev nr. 8 i andet heat. Det gav en samlet 13. plads og TKO er godt placeret som nr. 12 i VM stillingen.

William Kleemann er “The man on the move” blandt danskerne i EM lige nu og med 22-25 heatplaceringer (samlet 30) var han utroligt tæt på pointene, så det kun kan være et spørgsmål om tid før der er point.

Magnus Smith blev nr 38 I første EM heat, men måtte desværre udgå af andet heat. Men tiderne afslører, at han ikke er langt fra de foranliggende.

Victor Kleemann var reserve, og da Magnus (og andre) ikke kom til start I andet heat, fik Victor chancen. Den greb han og kørte en 31. Plads samt en masse god erfarring ind på kontoen.

haaaarup.jpg