Crossnyt.dk logo

Balzer på Honda i 2019

Mads Balzer er klar på nye udfordringer efter en sæson han har været meget tilfreds med.

Mads fortæller om sæsonen, hvor han også vandt DAM mesterskabet i DMCU.

-  Jeg havde en god sæson i 2018. Jeg kørte B 125 i DMCU, og her jeg vandt samlet DAM-Mesterskabet, som bestod af 8 afdelinger, hvoraf jeg vandt samtlige heat. Jeg kørte også enkelte afdelinger af DM i B MX2. Her gik det ok, og når jeg ellers kørte stabilt og holdt hovedet koldt, fik jeg bevist at godt kunne være med deroppe, hvor det begynder at blive sjovt. Min bedste placering her var en 4. plads i Holstebro, fortæller Mads, der gennem vinteren vil ligge yderligere på og være helt klar til sæson starten.

- I 2019 har jeg lavet aftale med J.Ø. Honda Racing og Tørring MX. Faktisk har jeg lige i weekenden været på Sjælland og hente en super fed Honda CRF 250R, som glæder mig til at stifte nærmere bekendtskab med og har store forventninger til, fortæller Mads, der har erfaringer med en større maskine også.

- Jeg har de sidste måneder trænet på en Honda 450’er, men ser nu meget frem til at komme tilbage på 250’eren igen. Planen er, at jeg i 2019 skal køre alle afdelinger af B-DM i MX2 i DMU og enkelte afdelinger i A-Open i DMCU. Den endelige planlægning ser vi på, når vi kender løbs kalenderen for næste år nærmere.

- Målsætningen for næste år er en top 5 i B-MX2 og det betyder jo så, at der også vil være mulighed for at køre med til A-DM. Sidst men ikke mindst ser jeg meget frem til det nye samarbejde med J.Ø, fortæller en glad Mads Balzer.

mads balzer.jpg