Crossnyt.dk logo

Banen var fin for Mads

Mads Vestergaard kunne køre fra DM A med hænderne over hovedet og med det bedste resultat, han nogensinde har leveret til DM A.

- Dagen starter lidt gråt ud med regn og en tung bane i tidskvalen, men synes det passede mig godt nok, jeg får sat en fin tid som nr. 13 som er et godt udgangspunkt for mig, fortæller Mads, der kommer godt fra start i 1. heat.


-  Jeg får en okay start og følger med kørerne foran og får passeret et par stykker i løbet af heatet og slutter som 7’er. Godt tilfreds med heatet, fortæller Mads.


- 2. heat får jeg igen en okay start, jeg kommer ikke alt for hurtigt om ved nogle af de forankørende og dem, som er længere fremme trækker et godt stykke fra. Jeg får sat en god jagt ind til sidst på heatet, hvor jeg får passeret 6. Pladsen på anden sidste omgang og 5. Pladsen på sidste omgang, slutter heatet af som nr 5, mega fedt heat, som jeg er hamrende godt tilfreds, griner Mads, der var klar til superheatet.


- Superheat kører jeg som nr. 14 stort set hele heatet og jagter 13. Pladsen helt til målstregen og slutter der. (P5 af mx2), igen mega tilfreds.


- Samlet på dagen slutter jeg på en 5. Plads, som jeg er mega glad for, jeg fik kørt mig bedre og bedre i løbet af hele dagen. Jeg er super glad for mit andet heat, hvor jeg får fyret nogle super omgange af i slutningen, hvor jeg kan køre i mål som nr. 5. Super dejligt at det hele bare gled, og jeg kørte, som jeg ved jeg ka’ køre, fortæller Mads, der er spændt på DM A i Holstebro næste gang.

36678003_10156197010830813_8855535245030588416_n.jpg