Crossnyt.dk logo

Bastian fortæller om EM

Bastian Bøgh Damm skulle også køre første afdeling af EM i Spanien Redsand og var da også spændt på opgaven. Han kommer hjem lidt skuffet efter oplevelsen, men håber på det går bedre om 3 uger i Portugal

Bastian fortæller:

- På vej hjem fra det første EM i Spanien. Red Sand som er en rigtig fed bane med mange hop og meget fart på, fortæller Bastian.

- Lørdag morgen kørte vi kvalifikation, og jeg fik sat 10 bedste tid og var dermed videre til de pointgivende heat.

- 1. heat lørdag eftermiddag, jeg fik en rigtig god start var omkring 8, da ham foran styrter, og jeg ryger med ned. Jeg er heldigvis okay og kommer hurtigt på cyklen dog bagerst i feltet. Får kørt nogen solide hurtige omgange, men når kun op som 24’er, lyder det fra Bastian.

- 2. heat søndag formiddag, jeg kommer fra start som ca. nr. 18 og kæmper for at komme op i feltet, desværre bliver jeg presset ud af banen og må vende for komme ind på banen igen. Opkørsel fra nr. 36 begynder, og jeg får heldigvis fundet en rigtig god rytme og fart ender som 17’er, fortæller en trist Bastian.

- Jeg er lidt skuffet, fordi jeg føler virkelig, at jeg har fart til mere, og jeg er blevet mere stabil jeg håber, at jeg i Portugal om 3 uger kan få de sidste detaljer med, slutter Bastian med mere erfaring på bogen.

bastianem.jpg