Crossnyt.dk logo

Bech og Bjerregaards Næstved

De to Engine & Suspension støttede kørere Stefan Bech og Nichlas Bjerregaard fik taget hul på DM-A sæsonen i MX1 klassen, med god kørsel og udfordringer.

To gange holeshot, en sejr og et styrt med DNF som resultat blev det til for Nichlas Bjerregaard, mens Stefan Bech lå solidt placeret omkring top 10, men dog med for mange fejl.

- Egentlig en okay dag. Jeg syntes min fart var til mere, men mange små fejl gjorde det til en hård dag på kontoret. I Heat 1 kommer jeg afsted som 10-12 stykker. Jeg får ret hurtigt kørt mig op som 8’er og er stadig på vej fremad da jeg vælter. Kører i mål som nr. 11. I Heat 2 er jeg igen afsted som 10-12 stykker, men laver en fejl på første omgang og er nærmest sidst før jeg kommer afsted igen. Kører mig op som nr. 9. I Superheatet var der ikke mere i tanken og jeg slutter som nr. 11, siger Stefan Bech om en begivenhedsrig dag i Næstved.

For Nichlas Bjerregaard gik det rigtigt godt indtil det ikke gik mere.

- En meget sjov dag til først afdeling af DM på Næstved. 3’er i tidskvalen. Tog holeshot og blev nr. 1 i første heat. Tog holeshot igen i andet heat, og tog så et mindre styrt, der førte til et lille eftersyn på Slagelse sygehus, siger Bjerregaard om en dag der kunne være endt bedre.

Nichlas Bjerregaard er okay efter styrtet, men er også noget øm i kroppen.

Nichlas Bjerregaard ligger nu nr. 8 i DM-A MX1 stillingen, og Stefan Bech følger lige efter som nr. 9.

Næste opgave for de to Engine & Suspension kørere er DM-A i Hjørring d. 9. maj.

Stefan_Og_Nichlas.jpg