Crossnyt.dk logo

Bjerregaard er klar til at give mesterskabet et skud

Bjerregaard glæder sig til at komme i gang. Nichlas Bjerregaard er klar til at give mesterskabet herhjemme et skud, men glæder sig også til at prøve kræfter med Sverige, hvor alle afdelinger af svensk mesterskab skal køres.

Som vi alle kunne læse for ca. 1 måned siden:

- Vi er glade for at kunne annoncere vores anden kører som er med på holdet for 2020 sæsonen i Sverige! Velkommen til holdet Nichlas Bjerregaard. Nichlas skal køre i MX1-klassen både i MXSM og Dansk Mesterskab i 2020, lød det fra Ronnangsgard Racing en aftale Nichlas forventer sig en masse af.

- Nogle gange skal man gøre noget andet for at flytte sig, og jeg har altid syntes at serien i Sverige er på et højt niveau og vil være en god sparring til de danske mesterskaber. Teamet kommer til at hjælpe mig med en del til de svenske mesterskaber, lyder det fra Nichlas, der glæder sig til sæsonen.

- Jeg er så taknemmelig for dem, der hjælper mig år efter år, og tror på mig. Nu vil jeg betale tilbage så godt som, jeg kan i denne sæson, fortæller Nichlas, der er begyndt på uddannelse.

- Jeg er nu begyndt på uddannelse og har nu været i gang en måneds tid med det. Det passer mig egentlig meget godt i det, at man har noget tid på nogle andre tidspunkter end normalt. Dog bliver der nok at se til jo længere, jeg kommer ind i uddannelsen. Der ud over hjælper Andreas mig en helt del både i hverdagene og i weekenderne med at holde styr på at grejet og at det hele spiller Max, fortæller Nichlas.

Nichlas var på besøg i Sverige sidste weekend og trænede med teamet, som fik sat dæmperne op til Yamahaen også ATV Garagen var med på turen. Spændende bliver det bag bommen her i 2020.

88213247_220044519168859_4926588184436932608_n.jpg