Crossnyt.dk logo

Bjerregaard er sikker på sin fart

Nichlas Bjerregaard har tænkt lidt efter EM i Spanien og farten er der, men kroppen har lidt ondt for øjeblikket efter de mange skader på det sidste, vi har snakket med Nichlas, der sætter ord på oplevelsen i Redsand.

- Jamen tidskvalen var jeg egentlig okay tilfreds med som 7’er i min gruppe og 13’er til bummen. Planen for weekenden var egentlig bare lidt at overleve med hensyn til min nakke, da den virkelig har drillet det sidste stykke tid! Desværre skulle det vise sig ikke at være mit største problem den her weekend, fortæller Nichlas.

- Første heat lørdag kommer jeg egentlig rigtig godt med ud over bummen og op mod først sving, men fletter styr med en anden, og vi må ned. Jeg slår min venstre side og ryg en del. Men kommer op at stå og går hen mod cyklen, men baghjulet var låst og koblingsgrebet var knækket, så det var lidt det heat, fortæller en ærgerlig Bjerregaard.

- Andet heat om søndagen har jeg store smerter og med kun 4 timers søvn pga. smerterne var planen vidst bare at overleve og se, hvor langt jeg kunne blive ved. Jeg får så en rigtig god start som 2’er og ligger egentlig der i de først 10 min, men kan godt mærke, at jeg døjer med at blive ved. Jeg smider den så i et sving og efter det, beslutter jeg at køre ud, da jeg ikke kunne fortsætte på grund af rigtig mange smerter.

- Min fart er der helt sikkert, jeg mangler bare lige lidt at min krop kan følge med efter de mange uheld her på det sidste. Men jeg har 3 uger til at blive klar til em’et i Portugal, slutter en optimistisk Nichlas Bjerregaard.

nichlasbjerregaard.jpg