Crossnyt.dk logo

Bjerregaard er stadig motiveret og med ambitionerne i top

Alle havde regnet med en Nichlas Bjerregaard, der for alvor ville køre stærkt i 2017. Det gjorde han også, men en dum skade ødelage sæsonen for ham. På trods af det er han klar på at give den en skalle igen i 2018 med mindst EM top 10 som mål. Crossnyt har snakket med Nichlas Bjerregaard.
- På torsdag så går turen til Red Sands, hvor der er en del baner at træne på, så jeg kan få kørt en del på både på 450eren og 250ernen, så jeg er klar til 18 sæsonen. Nichlas bliver dernede i 5 uger og han vil gerne køre alle DM eller EM afdelinger, der er bare et lille men.


- DMU skal nok ikke have ros for at lave DM afdelinger sammen med de sidste 2 EM afdelinger, der er jo nogle danskere, der efterhånden kører EM, som det også går ud over. Når det så er sagt, så må vi krydse den bro, når vi kommer til den. Ligger jeg ingenting til DM, men ligger til i EM serien, så er det den, jeg vælger og det samme den anden vej, fortæller Nichlas.


Han skal i Danmark køre MX 1 og til EM i MX 2 klassen men en skiftende rundt bliver ikke et problem for Nichlas.


- Løbene ligger ikke så tæt på hinanden, så det bliver ikke noget problem at omstille sig. Målet er top 10 til EM, det vil sige, jeg vil gerne blive top 10 hver gang, så kommer jeg også godt med indenfor i top 10 til DM skal jeg blive top 3. Det er meget realistisk for mig nu, hvor Filten Racing hjælper mig med Bo i spidsen, Jens og Betina er stadig er ved min side som en stor hjælp og også mine trofaste sponsore. Min mor og far tager jeg nok for givet, men de skal også nævnes for, de er der også altid, fortæller Nichlas, der også får tid til gokart i 2018.


- Ja det er rigtigt, når nu der ikke er motocross, skal jeg ud at køre hold gokart løb sammen med Speedy, jeg skal nok have indsats i sædet, når jeg overtager efter ham ha ha. Men jeg glæder mig lidt til at lege i noget andet motorsport også, griner Nichlas, der er ved at være klar til at tage på tur.


- Det bliver dejligt at komme ned til lidt varmen og få kørt lidt, så jeg er helt klar til 2018, slutter Nichlas Bjerregaard, der bliver spændende at følge i både Danmark og udlandet.  


 


bjerregaard.jpg