Crossnyt.dk logo

Black Friday-tilbud, som enhver MX-kører ikke må gå glip af!!

Efteråret er her, hvilket betyder, at Black Friday-tilbuddene er lige rundt om hjørnet. For at hjælpe dig med at vælge de bedste, har vi samlet alt, hvad du skal vide om Black Friday 2021-tilbuddene i 24MX-butikken.

De mest solgte produkter fra en af Europas førende online motorcykelbutikker er nu til en ny, fantastisk pris. Så giv den gas, kære kører, og snup de bedste tidlige tilbud, som 24MX har at byde på!


24MX All-In-One Big Wheely Gearbag   

Et par støvler - check, hjelm - check, brynje - check, nakkekrave, knæbeskyttere, briller, handsker - check. 24 All-In-One Big Wheely Gearbag har plads til alt det, du kan få brug for på banen; et sæt nye dæk kan sikkert også være deri.
Denne 24MX gearbag har ventilerede rum, så alt dit udstyr forbliver så frisk som muligt så længe som nødvendigt. 
Og oven i købet - du vil se ud som en professionel, uanset hvor du går hen.
Denne her er fantastisk. Både tasken og tilbuddet - tjek den ud!

 

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/_opid-76485

Raven Sideswipe Fuldbrynje   
Hvis banen er en slagmark, har du brug for en anstændig rustning, og denne er det komplette design til beskyttelse af overkroppen til alle offroadkrigere derude. Raven Sideswipe-fuldbrynjen vil holde dig sikker
selv under de hårdeste forhold. Den er komfortabel, let og lader din krop ånde let. Dette MC-kropsbeskyttelsessystem vil fungere som et perfekt skjold for dit bryst, ryg, skuldre og albuer, især når du ikke er fan af kraftige motorcykeljakker.

 

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/_opid-4911338

 
Pirelli-, Metzeler- og Michelin-dæk
Leder du efter nye crossdæk? Timingen kunne ikke have været bedre. 24MX Black Friday-tilbuddet på de bedste dækmærker starter snart! 
Du kan vælge mellem over X produkter fra Pirelli, Metzeler og Michelin - verdens største dækproducenter, der har været kendt for deres kvalitet i årevis.
Få værdi, greb og kvalitet - se hele udvalget hos 24MX!

 

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/category/c350?@QueryTerm=*&BrandName=Metzeler_or_Pirelli&ContextCategoryUUID=VQTAqJZ4yEsAAAFncexAh2WZ&OnlineFlag=SE&@Sort.categorySortingAttribute_SE=0&searchTerm=%26@QueryTerm%3D*%26BrandName%3DMetzeler_or_Pirelli%26ContextCategoryUUID%3DVQTAqJZ4yEsAAAFncexAh2WZ%26OnlineFlag%3DSE%26@Sort.categorySortingAttribute_SE%3D0


GPS-Tracker Swetrack Lite
Med denne revolutionerende enhed kan du holde øje med dit elskede køretøj, uanset hvor vejen fører dig hen. SweTrack Lite er en GPS-sporingsenhed, der sparer dig for stressede situationer. Den er super lille, så du kan nemt skjule den, og den kommer med masser af funktioner: geofencing, positionslogning, bevægelsesadvarsler. Og i tilfælde af tyveri kan du sende et link fra SweTrack-appen til politiet med det samme. Så de kan spore din cykel i realtid. Enkelt.

Klik på linket nedenfor!

https://redirect.24mx.com/_opid-4934115


Du må ikke miste din tid, for du kan også miste nogle penge. Nu er den bedste tid til at shoppe - brug den godt og overtag den næste sæson med 24MX!