Crossnyt.dk logo

Bring it on

Glen Meier er helt klar til sæsonen - alt er gået som planlagt med en masse kørsel, og det at skulle vænne sig til en ny maskine. Februar har været travl, men god som forberedelse.

Glen siger:

- Jeg har fået kørt 3 løb i februar som opvarmning til sæsonen. 3. februar i Ottobiano, der blev jeg nr. 15 i min kval gruppe i et stærkt felt.

 - 1. heat MX 2 uden for top 30, men jeg kører mig op og slutter som nr. 20 og er i superheatet, der består af 20 MX 1 kørere og 20 MX 2 kørere. Jeg har problemer i starten med min holeshot og kommer ikke godt fra start, men kører mig op som nr. 22 det var ok.

- Weekenden efter italiensk mesterskab i Mantova jeg blev nr. 15 i min gruppe i kvalen. 1. heat efter en dårlig start ligger jeg nr. 20 og med ca. 10 min tilbage laver jeg en fejl og slutter heatet som nr. 30 træls, men det er der ikke noget at gøre ved, lyder det fra Glen.

- Sidste weekend vinterløb i Dolle i Tyskland på en sandet og hullet bane. Der var lagt op til et godt race kvaler i master klassen, der er en blandet klasse som nr. 9. Er nr. 15 fra start i 1. heat og bliver nr. 9. 2. heat 15 fra start og er stabil og bliver nr. 7. 3. heat igen en ok start og bliver nr. 7 samlet nr. 7 på weekenden.

- Jeg er tilfreds med mit forår, og de løb der er kørt og ser frem til sæsonen. Jeg klar og føler mig godt tilpas på yamahaen, der er altid nogle ting man lige skal vende sig til, men er rigtig glad for den. Jeg er også rigtig glad for dem, der støtter mig, jeg føler, at jeg har et rigtig godt setup rundt omkring mig med Team special montering. Easy mx Yamaha Danmark Intertank Arosporte tak til jer, det bliver en god sæson, slutter Glen.

 

glen.jpg (1)