Crossnyt.dk logo

Bruhn forslået efter Vellahn

Han har virkelig god fart i cyklen for tiden og weekendens ADAC i Vellahn gik egentligt godt for Lucas Bruhn, bortset fra to uforskyldte styrt.

Lucas Bruhn #105 lagde godt fra land med en kvalifikation som nr. 8 i sin gruppe om lørdagen og kørte til bom som nr. 15 efter sammenlægningen af de to grupper.

I første heat om lørdagen for Bruhn ikke den bedste start og bliver noteret som nr. 25 på første omgang. Herefter går han i gang med en stærk opkørsel og kommer i mål som nr. 13.

Andet heat køres søndag, og her får Bruhn en fornuftig start, men en anden kører flyver lige ind i ham over et stort kasse op, så han må hårdt i jorden og bukker styret og andre ting på crosseren. Han laver et hurtigt stop for at få rettet så meget op som muligt, og kører derefter ud igen. Nr. 1, 2 og 3 kommer forbi, men han får hægtet sig på, og kan følge med nr. 3 til mål med fornuftige tider, men en omgang nede.

I tredje heat får Bruhn igen en fornuftig start omkring 15. pladsen, men her er der en anden kører der ryger i jorden lige foran Lucas Bruhn, og han ryger desværre med ned. Herfra er Bruhn sidste mand i feltet, men han får kørt sig op som nr. 25. i mål.

Alt i alt melder Lucas Bruhn om en weekend med fornuftig fart, men med nogle uheldigheder der gjorde lidt ondt på mand og maskine, men fortæller, at han ikke halter mere, så det går bedre.

Foto: ADAC Masters

Bruhn_adac.jpg