Crossnyt.dk logo

Catja blev overrasket juleaften

Catja Rasmussen har de sidste år levet en omtumlet tilværelse inden for motocross sporten på grund af nogle dumme skader. Nu er hun heldigvis i gang igen og nu ikke kun på moderne maskine. Crossnyt har snakket med hende.

- Mine forældre overraskede mig juleaften 2020 med en kæmpe indpakket gave i værkstedet. Jeg har længe gået og drømt om at prøve kræfter med Classic Cross i EVO-klassen, men manglet den rigtige crosser. Det havde mine forældre heldigvis besluttet sig for at gøre noget ved, så i stedet for en gave under juletræet, måtte jeg en tur i værkstedet og pakke min Kawasaki KX 125 1990 ud, griner Catja om oplevelsen.


- Så lige så snart vejret er lidt bedre skal den ud og køres til, så jeg forhåbentlig kan køre på den til DM i EVO i år, hvis corona da tillader det. Det lille hygge projekt er selvfølgelig ikke det eneste, hun skal i 2021. 


- Udover min lille drøm om EVO race, skal jeg selvfølgelig også køre på min KTM SX 250, som klart er den bedste beslutning, jeg længe har taget angående crosser. 


- Jeg satser på at køre nogle dameløb i Tyskland, kører DMCU, hvor jeg er opvokset og altid hygger mig også måske nogle B-DM’er i MX1. Udover det vil jeg bare tage tingene som de kommer og tilmelde mig de løb, som jeg nu lyster, fortæller Catja, der er glad for hjælpen. 


- Jeg vil gerne takke alle de mennesker som endnu et år gør det muligt for mig at gøre, hvad jeg elsker, nemlig at køre motocross, Easy Mx, Bo Rasmussen, Torben Nørregård, One o one design og print, Fasthouse dk, SBS brakes, Kristians auto, Emj & sss a/s, Tec-co vvs, shadowchaser MX, Crossfit north 579, Min familie og kæreste.


147501033_506943314040013_4572385404782436168_n.jpg