Crossnyt.dk logo

CROSS BUTIK TIL SALG

Lindtek har siden 1998 haft en butik med cross udstyr med mange af de kendte mærker af tøj og udstyr.

I de første år primært i Dmcu løb, og senere var vi med ved alle Dmu løb både A serien og quad serien. En stor del af salget har i de sidste år været til quad og atv verdenen, grundet vores salg er af disse maskinertyper.

Vi havde i flere år det spanske Hebo i forbindelse med 10 år som Gas Gas importør, ligesom mærkerne Scott, No-fear, Hjc, Airoh,Araih og andre produkter har været en fast del af vores sortiment. De sidste år har vi primært solgt Scott og Jopa.

Da vores primære forretning er salg af atv maskiner og atv udstyr til forhandlere i ind og udland, ligesom vores forretning med Racefuel er kraftigt stigende et er tiden at få taget det sidste skridt i den proces. Derfor vil vi gerne have solgt det sidste af vores lager af disse varer i en handel.

Der er et større antal crosstøj, samt en del udstyr og nye støvler i forskellige størrelser, så er der ca 2 paller med blandende hjelme, flere i den billige ende, ligesom der er en masse handsker og briller sammen med en masse forskelligt, så som overtøj som jakker og enduro bukser, forskellige trøjer, hoddies og T-shirt, caps, sokker med videre.

Hvis det kunne have interesse - så venligst ring på 75661214 eller send en mail. Der bliver komplette lister over det hele, og der er tale om en handel til meget favorable priser, så det kan videresælges igen. Med venlig hilsen Tom L Petersen 

lindtek.jpg