Crossnyt.dk logo

Dahlgaard håber på start til ADAC

Martin Dahlgaard har været væk et stykke tid med skade, men er nu er han vendt tilbage igen med store planer for 2021. Crossnyt har snakket med ham.

- I 2021 vil jeg køre for A-Racing, som sælger blandt andet seven, 6D, eksbrand og meget mere, fortæller Martin og fortsætter.

- Jeg vil køre alle B-DM og det kunne være sjovt med et par A-DM, hvis det bliver en mulighed, fortæller Martin, der træner en del i styrkecenter for at kroppen har den fornødne styrke og drømmene er store.

- Jeg håber på at få en start tilladelse til ADAC, men intet er sikkert endnu. Jeg kunne også godt tænke mig at få lov til at køre en enkelt afdeling af EMX 250 2021, så mange ting er i spil til 2021, hvor corona også kommer til at spille ind på planerne selvfølgelig.

- Jeg har fået kørt en masse timer på crosseren her i efteråret, og jeg føler mig godt tilpas på min 250er, og er maks klar til den kommende sæson, griner Martin.

- Jeg regner stærk med at få trænet en masse motion hen over vinteren, og arbejder målrettet på det. Det var meningen, jeg skulle til Italien her i juleferien og køre en masse cross. Desværre er det ikke muligt pga. corona, men jeg får kørt alt, hvad jeg kan her i Danmark, så jeg er klar til 2021, fortæller Martin Dahlgaard.

Martin Dal.jpg