Crossnyt.dk logo

Dam nr. 13 blandt verdens bedste

Line Dam var i Italien for at prøve sig selv af til VM og fik bevist over for omverdenen, at hun har noget at gøre til VM.

Line fortæller om oplevelsen:

- VM i Trentino har været med lidt blandede følelser. I kvalen var vi 50 syge kvindemennesker, der alle skulle ud at lege verdensmester. Det gik dog ikke lige godt for alle, og der var mange gule flag i kvalen, fortæller Line.

- Jeg fik sat en tid som nr. 19, hvilket nok var fint nok. Første heat troede jeg at mit koblingskabel sprang lige på det rigtige tidspunkt, så godt som jeg var med i starten. Jeg kom rundt som 4-5 stykker i første sving, og lå nr. 5 den første halvdel af heatet. Jeg kunne godt mærke at det høje tempo i starten ødelagde mig lidt, så jeg faldt tilbage som nr. 10 og sluttede der, fortæller Line om første heat.

- Søndag kørte vi andet heat, her tog jeg så starten, men efter de første par omgang lå jeg igen nr. 5, desværre får jeg en sten på mine briller, så de går i stykker på 3. Omgang. Jeg fandt ikke rigtig noget flow og kom ned som nr. 12. På 2. Sidste omgang spang jeg for kort på et hop og røg forover, jeg bukkede mit styr og havde meget svært ved at køre og endte som nr. 19, lidt træls efter en rigtig god start, fortæller Line der kigger længere frem.

- Det jeg tager med videre til næste VM er at mine starter er blevet vanvittige gode, og at en hel standart Honda sagtens kan være med i det felt. Derudover ved jeg nu, at jeg godt kan køre tiderne til at være med i top ti, jeg skal bare lære at holde tiderne nu. Der skal lyde en stor tak til alle dem, der har bakket mig op, selvom at jeg hverken har vist farten eller resultaterne det sidste stykke tid. Er glad for at jeg kan modbevise alle, der ikke troede på mig. Det hjælper forhåbentligt lidt på selvtilliden igen, slutter Line meldingen af.

Samlet på dagen og i kampen om VM er Line nr. 13.

linedamtilvm.jpg