Crossnyt.dk logo

Dam står over sidste VM afdeling

Line Dam vil ikke afsted til sidste VM afdeling selv om hun PT. er nr. 6 i VM stillingen. Der er flere ting, der går hende på, og hun mener også med flere VM kørere smittet med COVID-19 så burde man stoppe VM. Vi snakkede med hende.

Line fortæller:

Hvis jeg tager til VM i Italien som situtationen er lige nu, så skal jeg efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger selvisoleres i 14 dage. Dette er ikke muligt for mig af flere årsager bl.a. mit arbejde. Derudover er det umuligt for mig at få nogen med derned og hjælpe mig af samme årsag, fortæller Line, der også har andet end motocross at tænke på.

- Efter situtationen med min far og hans igangværende sygdomsforløb, må jeg erkende at jeg heller ikke har mit hovede med lige i tiden, heldigvis møder hun stor forståelse.

- Heldigvis har en masse gode sponsorer og mennesker bag mig, som forstår min situtation og som forstår at bakke op om min beslutning. Stor tak til Thomas Withen/ team specialmonteringen, EasyMX og MAservicecenter, og ikke mindst Yamaha og Morten Brøndbjerg og alle mine private sponsorer, slutter Line, der planlægger 2021 sæsonen, hvor VM helt sikkert er førsteprioritet igen.

FB_IMG_1603727351963.jpg