Crossnyt.dk logo

Damsgaard er bedre på Yamaha

Nicolaj Damsgaard kørte Honda et stykke tid, men er nu tilbage på Yamaha og har nu fokus på konditionen.

Nicolaj fortæller:

- Lidt info om hvad jeg har lavet på det sidste. Nogen ved nok jeg var skiftet til Honda og kørte for JØ, men efter et stykke tid måtte jeg indse at Yamaha passer bedre til mig! Intet galt med hondaen eller Jens fra JØ, han var meget hjælpsom og tålmodig! Og forståelig da jeg skiftede tilbage så intet galt der!! Jeg er bare blevet ældre og mere bevidst om, hvad der er det rigtige for mig, fortæller Nicolaj.

- Altså tilbage på yamahaen igen og jeg føler mig godt tilrette på yamahaen! Har rigtig meget køre glæde og motivation på at forbedre mig så meget som muligt! Og har meget fokus på bare at blive så god, jeg nu kan blive! Derfor syntes jeg også, det er vigtig at konditionen er 100%. Det kommer jo nok ikke som nogen overraskelse, den skal være god inden for motocross verdenen! Derfor ville jeg som alle prof kørere have det på papir, fortæller Damsgaard.

- Hvor var min krop hvad manglede den for at blive bedre og stærkere! Fysisk! Derfor har jeg indgået samarbejde med M2sportlab fra Odense, som står for min træning! Og så laver vi løbende konditest og har daglig dialog angående mine trænings pas, for at jeg kan udvikle mig så meget som muligt! Så jeg er meget glad for hvordan alting køre lige nu, siger Nicolaj

- Nu hvor vejret er ved at være bedre! Prøver jeg at få kørt så mange timer som penge pungen tillader! Jeg har kørt Harskamp hen over vinteren og vundet det samlet, så det var fint. Jeg har lige kørt Winther cup i Dolle, hvor jeg godt nok var syg 4 dage op til så kræfterne var ikke 100%, men lavede stadig følgende placeringer i et stærkt felt 14-15-14 og kunne se, hvor jer var kontra andre dansker, så jeg tror på mit program og mig selv. Glæder mig til at se hvad hård træning kan vise af resultater i det kommende år, siger en tændt Nicolaj Damsgaard.

dam.jpg