Crossnyt.dk logo

De 3 musketerer på tur

De kom de så og de øhhh lærte en masse af turen til Finland. Simon W. Sørensen, Jakob Kjær Nielsen og Kim Sørensen tog sammen turen til Finland.

- Nu landede vi endelig i Danmark, efter en god forlænget weekend i det finske, fortæller Simon.


- Personlig havde jeg ingen forventning til weekendens race, og måtte også sande at farten og rytmen ikke er helt skarp til denne for form race endnu. Jeg gjorde det så godt, som jeg kunne og sørgede for ikke at tage nogle dumme beslutninger og bare holde mig på hjulene, fortæller Simon. Han skal køre supercross i boksen, så må vi håbe, han rammer formen der.


- Jakob og Kim kæmpede begge super, og det resulterede også i en finaleplads til Kim lørdag aften, mens Jakob stod som 1. reserve, Jakob kom desværre ikke spil.
Jakob havde det tydeligvis ikke nemt på hans lille knallert af en KTM 250, på en forholdsvis "åben bane" hvor moment og hestekræfter havde en del at sige, fortæller Simon om sine 2 landsmænd. Dog var der en dansker, der imponerede.


- Vores landsmand Mathias Jørgensen gjorde det sindssygt godt og måtte holde fanen højt med de rød / hvide farver i finalerne både fredag og lørdag.


- Alt i alt en god lærerig og ikke mindst en sjov weekend i det finske uden vodka, slutter Simon Wulff Sørensen.


 


 


 


 


simon14nov.jpg