Crossnyt.dk logo

Der køres ikke DM-A i Holstebro

Sportskommisionen Motocross og Holstebro Motocross Club har netop meldt ud, at 4. afdeling af DM-A ikke kan køres i Holstebro. Der kigges på muligheden for afvikling et andet sted. Læs den fulde meddelelse her!
Det er med stor beklagelse at vi offentliggør, at 4 afdeling af DM A herunder supportklassen Mini 85 Open ikke kan afvikles på Troldkjærbanen ved Holstebro d.7 juli.
Troldkjærbanen kan i sin nuværende tilstand ikke godkendes af DMU til løbs- eller træningsaktivitet, Sportskomisionen har herfor i samarbejde med Holstebro Motocross Club valgt at aflyse DM A løbsafviklingen på Troldkjærbanen, det er ingen hemmelighed at alle berørte parter er utroligt kede af denne beslutning, men som de fleste nok er oplyst om, så er HMCC voldsomt udfordret af en grundvandsituation, de ikke kan løse uden et velvilligt samarbejde med Holstebro kommune, og der er desværre ikke udsigt til at situationen løses i nærmeste fremtid.
I skrivende stund arbejdes der på en løbsafvikling samme dato, på en anden bane et sted i Danmark, hvorfor SK MX ønsker at alle må have tålmodighed med den uafklarede løbsafviklingsituation, SK forventer at kunne melde officielt ud medio næste uge.
Venligst
Sportkommision MX & Holstebro Motocross Club
327157349_755350978910500_2399262050448991114_n.png