Crossnyt.dk logo

Derfor kører Sara med i Sverige

Ikke mange serier - specielt med kvinde motocross kan hamle op med det svenske mesterskab lyder det fra Sara Andersen der sidste weekend kørte endnu en afdeling af Svensk mesterskab.

- Jeg kørte MXSM i Västerås sidste weekend. Jeg havde en helt perfekt weekend, hvor jeg var hurtigst i alle træninger og i tidskvalen, derudover lavede jeg 2 holeshots og 2 førstepladser i heatene, lyder der friskt fra Sara.

- De svenske baner er mega fede og udfordrende, og jeg er så glad for, at jeg har valgt at køre denne serie. Jeg har aldrig kørt på noget, der minder så meget om en VM bane og generelt er hele eventet super fedt. De gør meget for damerne, og der bliver ikke gjort den store forskel på dameklassen og de øvrige klasser, mener Sara der er meget imponeret af Sverige.

- Jeg vil mene at det er det største lige efter VM, fordi banerne til EM ikke rigtig er så meget værd. Konkurrencen i Sverige er hård og Natalie Kane gør det godt, så jeg får en mega god træning ud af det, fordi banerne er så udfordrende og damerne godt kan køre cross i Sverige. Derudover er det også mega fedt at man vinder penge, det har jeg aldrig oplevet før.

- Når jeg kommer hjem fra en weekend som denne, så har jeg altså 2 holeshot awards, 2 buketter med roser, en stor pokal, penge og en røde plade med hjem.

- Der er speaker under heatene og træningen. Der er interview med vinderen efter første heat og interview med alle på podiet efter sidste heat. Derudover bliver løbet filmet og sendt live. Der er altså ikke mange serier, specielt med kvinde motocross, som kan hamle op med det svenske mesterskab, lyder det fra en Glad Sara Andersen, der havde en fin weekend i det svenske.

sara.jpg (1)