Crossnyt.dk logo

Det blev Korskro

DMU har netop meldt ud, at det bliver VMCC og Korskro der afvikler den 4. afd. af DM-A. Læs udmelding fra SK her.

Sportskomissionen MX kan nu i fællesskab med Vestjysk MotoCross Club løfte sløret for, at den aflyste 4 afdeling af DM-A på Troldkjærbanen, i stedet erstattes af en tur til Korskrobanen d. 7 juli.. 

VMCC har i dag fået de sidste lovpligtige detaljer på plads, det er derfor en glæde at kunne dele denne gode nyhed - håbet har i hele forløbet efter de ulykkelige omstændigheder ved Holstebro´s aflysning, været at kunne finde en afløser, der ville kunne leve op til de sportslige krav, men ikke mindst kunne nå at forberede det organisationsmæssige setup, inden d. 7 juli.

Af samme årsag vægtes arbejdet med den sportslige forberedelsedel højere end de udenomsdele, der selvfølgelig også er med til at gøre DM-A event til en ekstraordinær oplevelse, men som af naturlige årsager kan blive vanskelige at nå at komme i mål med.

VMCC gør dog en ekstraordinær stor og prisværdig indsats for at nå i mål på alle parametere, det sætter Sportskomissionen, DM-A MX event og forhåbentlig også alle andre pris på - der skal lyde en stor tak til den indsats der ydes af alle berørte parter i disse dage.

SK og MX Event håber at alle der møder op d.7 juli, hvad enten de er deltagere eller publikum får en fantastisk god dag, og anerkender den indsats og de kræfter VMCC har ydet for at kunne nå at blive klar til at kunne give alle en super dag.


Tak til VMCC..


Link til tilmelding i DM-A MX1/MX2 Open, samt supportklassen Mini 85 Open


https://loebskalender.dmusport.dk/loeb/6472


https://loebskalender.dmusport.dk/loeb/6476

IMG_4630.jpeg