Crossnyt.dk logo

Det har været en vild sæson.

Line Dam skulle ikke have kørt så meget, som hun faktisk har gjort i år. Med hendes egne ord har det været en vanvittig sæson.

- Det startede egentlig med, at jeg skulle drosle lidt ned og køre på et lidt lavere plan. Jeg må sige at tingene hurtigt tog en drejning, da jeg kørte mig til en delt første plads til første afdeling af EM og derefter bruge hele første halvdel af sæsonen på at rejse Europa rundt til de i alt 7 afdelinger af EM. Det endte desværre med en bitter sølvmedalje, men med optakten til sæsonen taget i betragtning, så var det nok alligevel ret godt gået, fortæller Line.

- Anden halvdel af sæsonen har været lidt mere afslappende, jeg har kun skulle fokusere på DM afdelingerne, som også gav en samlet 2. Plads.

- Jeg vil gerne takke alle dem, der har hjulpet mig igennem den her vanvittige sæson. Ingen nævnt ingen glemt, dog skal min søde kæreste Danni lige have en ekstra tak. For hold da op, hvor har han bruge mange timer i værkstedet, bag rettet og på crossbanerne i hele Europa i år. Han er mindst en lige så stor del af at det hele har kunnet lykkes, så kæmpe tak til ham!

- Tankerne er nu på 2023, planen er at køre DM næste år, og KUN DM. Om planerne kan ændres? Det tvivler jeg stærkt på, fortæller Line, men vi har før set det hele kan tage fart så spændende med fremtiden.