Crossnyt.dk logo

Din Avis historie fra DM i Randers

Den lokale avis havde fokus på RMS kørerne - Søndag blev der igen kørt danske mesterskaber på Honda Park og det var med en lokal bejler til en guldmedalje, der viste storform på hjemmebane.

Der er en masse talenter på vej i Randers Motor Sport og nogle af dem byder allerede nu ind på allerhøjeste niveau. Glen Meier vandt suverænt begge heat i MX 2 klassen og fører nu i den samlede DM stilling. Han var stærk til den første afdeling i Næstved, men helt suveræn på hjemmebane, hvor han i begge heat var langt foran nr. 2 Mads Sjøholm fra Sønderborg. Nicklas Haagensen var i samme klasse kørte og kæmpede flot i begge heat - det rakte til en samlet 7. plads på dagen. Kennet Hvam nr. 14 samlet og Kasper Bæk Iversen nr. 19 samlet på dagen.


MX 1 klassen var uden lokal deltagelse i toppen kun lokale kørere der med tiden kan udvikle sig Michael Østergaard blev nr. 22 Nikolaj Peter Elmose nr. 24 - Anders Kirial udgik af begge heat.


Tobias Caprani startede første heat med en holeshot (Tog starten) i 125 klassen som er support klasse til de danske mesterskaber. Han blev nr. 2 i første heat og nr. 2 også i 2. Heat. At det var dagen efter han havde kørt DM i Herning på den lille 85 cc som er klassen han satster på. Flot af Tobias der bruger 125 klassen som et prøve år for at lære den store maskine af kende samlet nr. 2 på dagen blev han også fra Randers nr. 8 Mike Kristensen Benjamin Padkjær blev nr. 26 samlet.


Det var et godt race i alle klasserne med godt 2000 tilskuere på plads til dagens DM afdeling i Randers.


Foto: Pers Photo

glen din avis.PNG