Crossnyt.dk logo

Em supercross Polen.

Endnu en weekend på landevejene for Mathias Jørgensen denne gang for at komme til Polen til EM i SX og sikke en bane.

Mathias fortæller:

- Puha jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte. Selve opbygningen af banen var fedt, men jorden var en stor udfordring for banebyggerene og også kørerne. Jorden var så blød at hop måtte fjernes, sandsektion måtte laves og det mindede mere om Lommel end en supercross bane, fortæller Mathias.

- Semifinale heat tager jeg starten, men bliver påkørt på 1. omg og måtte smide tilstrækkeligt placeringer væk, så jeg røg ikke direkte finalen. Sidste chance laver jeg igen holeshot og bliver nummer 2 og kom i finalen. Juhuuu eller.... banen var så ødelagt og ingen havde glæde, hverken publikum eller os som kørere. Jeg kommer fra start som nummer 7 fra gatepick nummer 11. og ryger i jorden på 2. omgang. Jeg slutter som nr. 11 ud af 12 kørere i finalen.

- Andet positivt fra den weekend var os Magnus Smith som kørte flot og med en 3 plads i første heat var tær på podie placering, fortæller Mathias mere om ham senere på Crossnyt.

- Næste weekend er der fri weekend fra supercross og så starter vi op igen, hvis jeg kan blive enige med et team i Tyskland om start til ADAC. Tak til Crew og kæresten for en hyggelig tur til Polen, slutter Mathias.

received_10213116585922815.jpeg