Crossnyt.dk logo

En Fighter vender tilbage

Catja Rasmussen var den helt store i både pige og dame klassen for noget tid siden, inden skader stoppede det hele. Nu er hun lappet sammen og et comeback er muligt på grund af Kim Sørensen, Crossnyt har snakket med hende.

Catja fortæller hvorfor hun har været væk:

- Det hele startede I efteråret 2017, hvor jeg fik lavet min 2. Skulder operation, som viste sig at være en fejloperation. Jeg nåede at køre 3 timer i 2018, hvor efter skulderen røg af led ved at skubbe til en madras i crossbilen. Jeg skulle derfor have lavet endnu en skulder operation, som var den sidste, de ville kunne lave på mig, fortæller Catja.

- Jeg har nu fået flyttet et stykke knogle op i skulderen, som er blevet sat fast med 2 skruer, som så skal kunne holde min skulder på plads. Jeg fik af vide jeg nok aldrig ville få min bevægelighed tilbage og nok heller ikke kom tilbage på en crosser og rent ud sagt, begyndte jeg at tro på overlægen. Efter jeg havde haft 2 forskellige fysioterapeuter, som Intet godt kunne gøre for mig, lød den triste besked til Catja.

- Jeg havde så utrolig mange smerter og min bevægelighed, var der faktisk ikke.
Jeg valgte at give det et sidste skud og kontaktede derfor Kim Sørensen, så han kunne komme ind over som fysioterapeut, hvilket gjorde alverden for mig.

- Mine smerter forsvandt og min bevægelig kom tilbage. Nu efter 8 måneders genoptræning er jeg klar til at komme tilbage, fortæller Catja, men tilbage som hygge eller.

- 2019 bliver et år, hvor jeg skal have det sjovt. Jeg skal køre for Easy Mx på en KTM SX 150, som kører så fedt! - Der er ingen planer om, hvad jeg skal og ikke skal angående løb osv. Jeg har selvfølgelig noget i tankerne, efter som jeg allerede efter 2 timer på 2 takteren - føler mig godt kørende, så farten skal nok hurtigt komme tilbage og en dag, er jeg tilbage på start listen, smiler den søde pige, der er rigtig glad for at kunne køre igen.

- Jeg vil rigtig gerne takke dem som gør tingene meget nemmere for mig
- Easy Mx / Bo Rasmussen - Oneoone design & print - Fasthouse dk - SBS - Tec-co VVS - Emj entreprenør firma - Kristians auto - Fit4fight - HJ Jensen - Og ikke mindst min familie og venner, slutter Catja der igen kan ses på banerne.

catja rasmussen.jpg