Crossnyt.dk logo

En glædens dag på Fyn!

By- og Kulturudvalget har godkendt den nye lokalplan for Motorsports center Fyn, så nu er der for alvor lys for enden af tunnellen - faktisk betegner folkene det bag, at de er så tæt på, at de kan se udgangen.

Det har været en lang og sej kamp for at få stablet Motorsports center Fyn på benene, og et slag over snuden, hvor man fuldstændigt uforskyldt blev lukke af planklagenævnet, gjorde det absolut ikke nemmere. Men nu er der godt nyt, læs hvad de selv skriver Her:

Fantastisk dag! I dag har vi været i By- og Kulturudvalget og få godkendt den nye lokalplan for anlægget. Processen er videre, at sagen skal i økonomiudvalget og slutteligt i byrådet den 28. september 2022. Anlægget er herefter lovliggjort.
Inden vi kan komme i drift igen, skal der efter endelig godkendelse laves diverse afværgeforanstaltninger - herunder tre nye søer, paddehegn, randzoner mv. Vi tager arbejdshandskerne på, og forventer at være færdige med arbejdet ultimo oktober, og regner derfor stærkt med at kunne byde jer velkommen herude igen omkring slut oktober.
Det har været en lang og sej proces. Der er ikke kun lys for enden af tunnellen, men vi er faktisk så tæt på, at vi kan se udgangen.