Crossnyt.dk logo

En god dag

Lucas Ankjær var en glad mand efter søndagens løb i Næstved.

- Har længe flirtet med tanken om at prøve kræfter med MX1 til DM-A, og da MX2 sæsonen alligevel røg i vasken med min armskade – ja så skulle det være Næstved.

- Intet er vel mere motiverende end at skulle vise hvad en ny model kan, så slaget skulle slås med den ny ankomne 2019 CRF450R.

- Nisseringen var top preppet og rigtig fin, et par omgange i kval og det føltes godt. Jeg begyndte at sætte tempoet op og fik i 4. forsøg sat en tid som 3’er, kun et sek. Fra 1’ern. i min gruppe, og kunne trække til bom som 6’er, fortæller Lucas.

-1.Heat: Jeg får rodet lidt med den nye launch control, så den slår fra lige som vi skal afsted og kommer faktisk rundt oppe på bakken i den forkerte 1/3 af feltet. Får i løbet af 1. omg. Kørt mig ind i top 10. og ligger 14 stabile, næsten fejlfrie omgange inden for 1½ sekund, ender på 5.pladsen med nr. 4 og 3 lige foran.

- 2. Heat: Banen er nu blevet som den plejer på en løbsdag. Glat, meget dybe spor, skarpe huller og lunker i hoppene, så den skal tages med en del respekt og den var ikke nemmere i 2. heat. Her kommer jeg en del bedre rundt og er hurtigt med nogenlunde der hvor jeg sluttede i 1.heat. Jeg får i løbet af et par omgange en total blokering i min venstre skadede arm og må kører nogle linjer uden for spor/huller for bare at kunne holde ved. Må slippe en placering og ender på 4.pladsen.

- Samlet 3’er på dagen, af point med 2’eren – Alt i alt en rigtig god dag og et godt boost af motivation til vinterens forberedelser.

- Tak til alle som besøgte teltet, alle som hjalp og især Kasper Erdmann for mekanikker hjælp, lyder det fra Lucas Ankjær 

FB_IMG_1538742211843.jpg