Crossnyt.dk logo

Engine & Suspension dobbelt holeshot

Victor Withen tog sig af den samlede 2. plads i B MX1 klassen, mens Jayden Young Schmidt stemlede markant ind i A-klassen ved årets første danske løb, hvor også flere andre Engine & Suspension støttet kørere bag bommen.

Som det normalt er ved årets første løb, skal rusten lige køres ud af kroppen, og sådan var det også for de fleste kørere bag bommen til Vinter turnering Syd i Vesterbæk i dag. Men Victor Withen og Jayden Young Schmidt kom som skudt ud af en kanon i første heat af den sammenlagte klasse B MX1 / A Mix, hvor de lavede dobbelt holeshot. Jayden førte det meste af heatet, men måtte en tur i jorden og ble nr. 4 i det heat efterfulgt af Stefan Bech som nr. 5.

Victor Withen holdte et godt tempo igennem hele heatet og blev nr. 2 blandt B MX1 kørerne i det heat. En præstation han fulgte op med en 2. plads igen i andet heat, og dermed en samlet 2. plads på dagen.

Det var generelt en meget svær bane - med frost fra morgenstunden og lange dybe spor efterhånden som den tøede op – men selvom Engine & Suspension klistermærkerne lå ned et par gange, blev der vist stærk kørsel.

Heat resultaterne så således ud:

A Maxi Mix
Jayden Young Schmidt 4-7
Stefan Bech 5-4

B MX1
Victor Withen 2-2
Johan Axelsen 14-10

B MX2
Oliver Dam 9-11

B 85
Mathias Lykke 11-12

dobbeælt_Holeshot.jpg