Crossnyt.dk logo

Erik vil stadig køre DM A i 2019

Erik Sig er stadig i tvivl om 2019 sæsonen, men regner med at være en mere fast bestanddel af DM A serien, end han har været i år.

Erik fortæller:

- Hej Speedy: En lille update fra mig af. Jamen det er egentlig gået ok i år i de DM`er jeg nu har fået kørt, det er dog ikke blevet til særlig mange, da jeg væltede i 1. heat i Randers. Vi valgte derfor at tage på hospitalet. Det viste sig så at, jeg havde revet det inderste ledbånd over i venstre knæ, hvilket tog lidt længere end forventet at komme over, hvilket resulterede i, at jeg kun fik kørt de sidste to afdelinger af DM, fortæller Erik der efterhånden er blevet 23 år.

- Rent fremtidsmæssigt er jeg ikke helt afklaret endnu, da jeg er flyttet til Viby J og startet på studie i Randers, men som planen er nu, regner jeg stadig med at køre DM på Husky for Team East Racing til næste år.

- Til sidst vil jeg gerne takke EasyMX, for at have reservedelene i orden, Per Meldgaard, for at have stablet et godt og stabilt team sammen, hvor man kan hygge sig, Øgaards lastvognsopbyg, JT byg, Jyske Bank Ejstrupholm, Hans Jørgen (HJ), som har hjulpet mig en masser på maskinen efter min skade og til sidst mor og far, som altid støtter op omkring mig, fortæller Erik og mon ikke samme opbakning venter for Erik Sig i 2019.

erik sig.jpg