Crossnyt.dk logo

Felix havde ikke en super 2018 sæson

Felix Nilsson flytter i år til MX 1 klassen og fortæller også at 2018 ikke var den bedste for ham.

- 2018 var virkelig ikke en god sæson for mig. Jeg formåede at tage bronze medalje i det danske mesterskab i MX2, men meget mere end det, fik jeg ikke.

- Jeg slog mit hoved hårdt 2 gange i begyndelsen af ​​sæsonen og fik store problemer med hovedet efter det. Jeg fik ikke meget træning på maskinen eller ved siden af, så jeg valgte at lade være at køre de sidste 3 SM løb og kørte kun efter at få medalje i det danske mesterskab, fortæller Felix, der er glad for at køre i Danmark.

- Jeg har altid ønsket at køre i Danmark - fordi du afvikler det over en dag i stedet for 2, fortæller Felix, der ikke kommer til alle DMer.

- Før 2019 sæsonen vil jeg ændre klassen og rykke op på min KTM 450. Jeg vil prioritere en hel SM-sæson og køre dem alle de danske mesterskaber, jeg kan gøre, der ikke kolliderer. Danskmesterskabet er en meget god serie, især for mig, der bor i det sydlige Sverige, så jeg synes, det er synd, at jeg ikke kan køre hele DM serien.

- Jeg vil køre nogle internationale konkurrencer, men det nuværende er ikke helt klart. I forrige uge kørte jeg ned til Spanien og fandt mig selv igen. Jeg vil gerne takke min familie og alle mine sponsorer, der støtter min sæson 2019. Alle timer de sætter af, havde ikke været så sjovt uden deres hjælp, slutter Felix Nilsson.

felix.jpg (1)