Crossnyt.dk logo

Flot af Frederik

Frederik Goul Jensen viste i Boksen, at han har helt styr på det der supercross med finaleplads begge aftener.

Frederik fortæller lidt om dagen:

- Det har været en vild weekend. Jeg følte mig rigtig godt tilpas på banen og på min racer. Det lykkes mig at få nogle gode starter i de 2 første heat, som gør det hele meget nemmere, på en bane der var meget sporet, husker Frederik

- Fredag semifinale får jeg en okay start som nr. 5 og ved, der skal hænges i for at holde den, da der presses på bagfra og jeg viste, hvis jeg lavede en fejl, så var han forbi. Jeg formåede at holde den til mål og finalen var hjemme. Endelig lykkes det for mig. Det har været nogle hårde år med meget uheld. Kommer til at holde rigtig dumt i finalen, som gør jeg får en virkelige dårlig start og får svært ved at køre mig op i feltet, fortæller Frederik om fredagen.

- Lørdag Ja det var nogle vilde heats. 1. heat kommer jeg igen godt fra start og presser på, jeg vælger at gå på inderen inden mål hoppet og blokpresser Hugo (viste godt det ikke var den bedste Mand at gør det ved) ved jeg skal ind og lukke svinget efter, men rammer et dumt spor i hoppet og kommer så for langt ud og så sider, der en KTM i siden på mig, så jeg bliver kørt af banen. Han rammer mit ben direkte og har mange smerter i mit ben. Semi finalen var alt for vild. Jeg tager starten, vinderen fra om fredagen ligger bag mig og jeg ved, at han er meget hurtigere, så lader ham komme forbi, så man ikke bliver kørt af. Efter nogle omgange bliver jeg påkørt hårdt igen og bliver ramt på mit dårlige ben og han smadre min forbremse. Så må køre resten af heatet uden forbremse, så har svært ved at have fart på ind i svingene og bliver presset hårdt bagfra. Men holder dem tilbage og er med igen. Jeg kører finalen så godt, som jeg kan. Har meget undt i benet, men kommer igennem. Havde nok håbet på at kunne give mig noget mere i finalen, men sådan skulle det ikke være. Men alt i alt en pisse fed weekend og fedt med alt den opbakning det danske publikum giver, fortæller Frederik om den fede oplevelse i Boksen.

fgj.jpg