Crossnyt.dk logo

Frederik forbereder sig og venter på operation og ingen supercross

Frederik Højris er lige blevet 19 år og kan se frem til en fuld sæson til DM i MX 2 herhjemme. Han kan også se frem til endnu en operation i armen. Crossnyt fangede ham på telefonen om 2018, men også hvorfor er Redsands så attraktiv.

- Hej Speedy jeg syntes, det er et super sted, hvor man kan få trænet lidt af det hele og banerne bliver lavet løbene, så de er super gode, men stadig udfordrende med huller osv. Jeg er i Red Sands for at træne op til den kommende sæson for at få kørt så meget som muligt, da min sæson bliver afbrudt igen med en operation den 18. januar i min arm den 3. af slagsen, fortæller Frederik. Armen han har døjet med et stykke tid og nu skal pladerne ud.

En fuld sæson til DM MX 2 herhjemme er på plads, men ellers er alt andet i spil.

 - Jeg ved DM A er sikker på KTM i MX 2 klassen, og ellers er vi i fuld gang med at snakke med teams rundt omkring, men hvad det ender med, ved jeg ikke, fortæller Frederik. Han skal også holde pause 2 til 3 uger efter operationen.

 - Jeg var meldt til supercross i Herning, men desværre bliver tiden knap med at blive klar til supercross i Herning, så jeg har droppet det. Jeg vil være 100 procent klar, når jeg skal køre supercross. Planen er mens jeg satser på sæsonen udendørs, så vil jeg få kørt en del supercross træning, så jeg er klar til supercross sæsonen sidst på året, fortæller Frederik, der satser på top 10 til DM i år.

 - Jeg vil ikke sætte mig selv under større pres, for hvis det går godt, kan jeg også byde ind længere oppe. Men fra at være i køre form til operation og i gang igen, kan der ske en masse, men jeg er optimist og glæder mig til 2018, der nok skal blive en fin sæson, slutter den unge rytter, der efterhånden er blevet 19 år.

 

 

frederik.jpg