Crossnyt.dk logo

Frederik havde en sjov weekend

Frederik Goul Jensen havde en super sjov weekend, hvor farten dog ikke helt, som talentet berettiger til, hvilket har været problemet hele supercross sæsonen.

Frederik fortæller:

- Den bedste supercross sæson har det ikke været, jeg har aldrig rigtig fundet mit flow og den fart, som jeg plejer at have til supercross. Jeg håbede på, jeg kunne slutte min sæson godt af ved at gøre det godt i boksen for det danske publikum, men det skulle ikke helt lykkes.

- Fik aldrig rigtig fundet min fart. Det lykkes mig endelige at komme med ud over bommen, så der var mulighed for at kunne være med, hvor det sjovt, Men var uheldig fredag aften med en omstart i 2. heat, hvor jeg lå nr. 4, i omstarten kommer jeg rigtig godt med igen indtil, vi når først sving, hvor jeg smider den og er får rykket mit koblings greb i stykker. Kunne ikke gøre så meget i det heat. Jeg vidste at hvis, jeg kom godt fra start i 3. heat ville det kunne lykkes at nå til finalen. Jeg kommer godt med op af starten og begynder at trække ind til svinget, hvor der er en som kører i mit baghjul, så jeg må ud i ballerne, så var det heat kørt, og det skulle ikke lykkes for mig denne aften, fortæller Frederik om fredag i Boksen.

- Lørdag bøvler jeg rigtig meget med at finde et godt flow under træning og kval. Som aften skrider frem går det bedre og bedre. Jeg følte mig klar til 3. heat og var fokuseret på, at nu skulle det lykkes at komme i den finale. Jeg kommer fra start som 4-5 stykker og finder et flow, jeg kæmper for at få fart i cyklen, da der en vild franskmand, der presser på. Ved jeg skal være inden for de 5, hvis jeg skal med videre. Jeg bliver en lille smule irriteret over, jeg ikke kan få den fart i cyklen, som jeg kan og laver nogle dumme fejl, og der kommer nogle forbi. Jeg havde en sjov weekend selv om det ikke helt lykkes at finde min gamle fart frem. Det altid fedt at køre i boksen foran et dansk publikum, fortæller Frederik.

- Kæmpe tak til dem der kom og heppede og kiggede forbi standen. Nu gælder det udendørs sæsonen, hvor der skal arbejdes hårdt for at blive klar, så vi gerne skulle længere op af stigen i år, slutter Frederiks beretning.

goul.jpg