Crossnyt.dk logo

Fredsø tæt på holeshot

Den første dag ved det franske Grand Prix i Saint Jean D’angely bød bl.a. på en fantom start af #51 Mads Fredsø og en imponerende opkørsel af Haarup på endnu en regnvåd bane.

I MX2 klassen gled Mikkel Haarups baghjul på den regnvåde gitterstart, og han fik derfor en skidt start, hvor han var noteret som nr. 27 på første omgang. Men som Haarup gør, så gik han i beast-mode og tykkede sig op igennem feltet til en 8. plads i mål.

William Kleemann kæmpede sig også igennem kvalheatet på den våde bane, og han blev nr. 27.

Lucas Coenen vandt kvalheatet foran Marc-Antoine Rossi og Kay de Wolf.

I EMX250 klassen kom Mads Fredsø som skudt ud af en kanon, næsten helt yderst fra bommen, og da kørerne gik ud på første omgang lå han nr. 2. Han mistede efterfølgende fødderne fra fodhvilerne i et af de dybe spor, og det kostede ham to placeringer. Derefter lå han længe i tæt kamp med Saad Soulimani om 4. pladsen. I den kamp trak Fredsø det korte strå, men sluttede på en yderst velfortjent 5. plads efter virkelig flot kørsel.

Magnus Smith lå godt placeret omkring 10. pladsen fra start, men et par fejl på den svære bane kostede lidt, og Magnus Smith kom i mål som nr. 20.

Nicolai Skovbjerg fik ikke en god start, men kæmpede bravt og kom i mål som nr. 23.

Lucas Søndergaard var heller ikke på listen over kørere med en god start, og han røg lidt op og ned i placeringerne inden tilsyneladende kørte ud og blev placeret som nr. 38.

Mathis Valin vandt EMX250 heatet foran Maxime Grau og Saad Soulmani.

Romain Febvre vandt kvalheatet foran Tim Gajser og Jeremy Seewer, mens Danske Nikolaj Skovbjerg blev nr. 27.

eMX125 klassen blev vundet af Simone Mancini foran Mano Faure og Noel Zanocz.

fredsoe.jpg