Crossnyt.dk logo

Glædelig jul fra Vendelbo

Mads Vendelbo har planlagt 2021, og dog for det er lidt svært, hvornår man skal toppe? Alt efter hvordan sæsonen kommer til at se ud - Corona har også haft fat i ham. Crossnyt har snakket med ham.

- Jeg fandt ud af det for 14 dage siden, hvor jeg havde hovedpine, svedeture var øm over det hele. Efterfølgende har jeg haft lidt svært ved at konditræne ordentligt, jeg har ikke samme energi som før, fortæller, den unge racer, der ikke var at finde på banerne i 17 og 18. For efter DMet han vandt i B i 16 var det tid til at blive opereret.

 

- Pausen gik med at få lavet knæ og skulder, der var lidt medtaget efter længere tid. Den periode uden cross var som at leve uden indhold i tilværelsen. Man bruger jo normalt en masse tid med at gøre motorcykel og sig selv klar til træning og løb. Nu var det bare helt tomt, jeg savnede det så meget, griner Mads, der heldigvis kom tilbage i 19 og for alvor i år har vist prøver på sin kunnen.

 

- Det er også derfor, jeg føler jeg kan sige, jeg ind imellem gerne vil indenfor i top 3. Jeg kan jo se flere i år har budt i nogle heats, så jeg mener også jeg kan være med deroppe, fortæller Mads, der er så glad for sin 2 takt.

 

- Min far er ikke fan af 4 takt, og jeg er heller ikke på en lærlingeløn, hvis den siger bang uha, det koster. Jeg fik i år lavet en 2 takt, der gik kanont, så det gør vi igen i 2021, griner Mads, der faktisk kun har et problem med 2 takteren i forhold til 4 takteren.

 

- Den mangler lidt motorbremse på det hårde, hvor trækket på en 4 takter egner sig bedre, men ellers er jeg så tilfreds med 2 takteren. Den spiller 100 procent, og når nu jeg kører 2 takt, så drømmer jeg om at komme ud at køre i den EM 2 takt klasse, der er, fortæller Mads, der får hjælp af Henrik fra WestcoastMX.

 

- Det setup jeg har omkring mig, er jeg tryg ved og nu skal jeg i 21 finde lidt mere at putte i heatene, så bliver det godt, fortæller Mads. der ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

 

received_1131074410644938.jpeg