Crossnyt.dk logo

Glen Meier på KTM for dansk VM team

Glen Meier har nu planerne for 2021 sæsonen klar, og det indebærer et skift til KTM samt Miljøexperten EasyMX Racing.

Planen for Glen Meier er at køre 6 VM afdelinger, og gøre en god figur på den internationale scene i MX2 klassen, mens han i Danmark vil stille op på en 350cc KTM i MX1 klassen. Deltagelsen i det danske mesterskab kommer til at afhænge af, hvordan han kan få kalenderne til at hænge sammen – nationalt og internationalt.

- Jeg glæder mig til at komme i gang på KTM og for mit nye team. Jeg ved det er en god crosser, så jeg glæder mig til at køre med i de VM afdelinger jeg kan få start til. Jeg håber på at kunne køre en del DM afdelinger, så jeg kan drille Bjerregaard og Gryning lidt. Og jeg er utroligt glad for at Per Meldgaard, Miljøexperten og Anders Green fra EasayMX vil hjælpe mig med at opnå mine mål i 2021, siger Glen Meier.

Per Meldgaard der er manden bag Miljøexperten EasyMx Racing glæder sig også til det nye samarbejde.

- Vi glæder os utroligt meget til at hjælpe Glen, som vi i forvejen kender godt. Glen har gjort det godt i år, og den succes kan vi forhåbentlig bygge videre på. Jeg syntes også det er spændende med et dansk VM team, og det at kunne komme ud på den store scene for fornuftige penge. Vi har tidligere hjulpet flere kørere herhjemme, men nu bliver det lidt færre og så med VM deltagelse, siger Per Meldgaard.

Glen_KTM.jpg