Crossnyt.dk logo

Glen og Victor på tur sydpå

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at de danske motocross kørere tager af sted for at få vigtige timer på motocross maskinen - inden sæsonen går i gang. Glen Meier og Victor Withen har slået sig sammen for at dele udgifterne - samt for at kunne drage nytte af hinanden både på banen og udenfor, selv om de befinder sig 2 forskellige steder i Sporten. Glen der er top kører og stadig skal bevise, han hører til i toppen og Victor, der med en god sæson i B kan køre sig i A klassen.

Glen har til denne sæson fortalt han for alvor satser ikke på comeback, men i hvert fald på at komme op på et niveau, som vi kender, så man igen kan tage ham alvorligt, som en af vores allerbedste herhjemme. En dum 2017 sæson med skader, har givet ham noget at revanchere og ekstra motivation til at få alt til at spille i år. Victor har har vist prøver på hans evner, og han kan med en god sæson køre sig op i A klassen i MX 2. Derfor har opstarten også stået på hård kondi træning. Glen og Victor tager af sted til Italien fra midt i uge 4 (denne uge) til og med uge 8, hvor Glen tager hjem til dk, og Victor fortsætter i Italien. 

Planen for de næste 5 uger, hvad er den så.

De næste 5 uger skal Glen køre 4 løb og Victor 3. De to første løb er Winter X Trophy på henholdsvis Rivarolo Mantova og Dorno den 27-28 januar og den 10-11 februar. Derudover forsøge Glen at få start til international italiensk mesterskab i mantova den 17-18 februar og til slut den 24-25 februar, vil de begge to køre en vintercup i Dolle Tyskland. Herefter vil Glen køre til dk, og Victor tilbage til Italien. 

Man kan køre en masse på maskinen, men vigtigt har det også været at have fokus på forskellige ting, der skal prøves og fokus i Italien vil være forskellig teknisk træning og timer på cyklen. De kender hinanden godt og har lige været 14 dage af sted, hvilket forløb rigtig godt.

- Rigtig positiv tur, med masser af god træning og sjov og spas, som Victor siger.

Ved siden af er det vigtigt at have et supplement til motocross, så fridage i Italien vil blive brugt på sadlen af en cykel, så kondien holdes i top.  

Til sidst vil de gerne takke deres sponsorer, som er med til at gøre denne tur mulig - samt familierne som støtter 100 % op om deres karriere, sådan slutter de 2 på tur, vi følger i løbet af de næste uger.


gv.png (1)