Crossnyt.dk logo

Glen var hurtig i Tyskland

ADAC blev kørt denne weekend i Fürstlich Drehna, og det var med mange danskere til start. Glen Meier viste han er i topform inden DM sæsonen bliver skudt i gang på søndag i Næstved.

Glen viste, at han var klar, da han satte hurtigste tid under kvalen og dermed var klar til de 2 heat i et stærkt besat felt.

 

- 1. heat kom jeg fra start som en 7 stykker og kørte mig stille og roligt op som nr. 2, det var jeg godt tilfreds med, lyder det fra Glen.

 

- 2. heat kom jeg fra start som nr. 3, men kæmpede med at finde et godt flow - føler ikke rigtig jeg kan presse, men bliver igen nr. 2, fortæller Glen, der kom flot igennem de 2 heat på 25 min plus 2 omgange.

 

Han er da bestemt her fra redaktionens side en af favoritterne til DM, men han selv mener alt kan ske.

 

- Jeg er rigtig godt forberedt og har kørt fornuftigt i starten af sæsonen, nu tager jeg til Næstved med bevidstheden, om jeg kan ikke vinde DM, men jeg kan smide det hele. Sæsonen er lang og nu med en ekstra DM afdeling skal man holde fokus hele sæsonen, fortæller den unge.

 

Der er nok ikke mange, der kan køre top 10 placeringer hjem i EM og samtidig arbejde 37 timer om ugen. Spændende felt i MX 2 klassen på søndag, vi kan næsten ikke vente.

 Billede er Glen men også Bastian Bøgh Damm var på podiet, mere om de andre danskere senere.

Screenshot_20190415-100756_Facebook (2).jpg