Crossnyt.dk logo

Goul glæder sig til boksen

Frederik Goul er en glad mand for tiden, han har fået start til supercross i boksen i februar måned – lige nu kæmper han for at finde farten på supercross banerne senest i Finland. Ellers bliver 2018 lidt som i år.
- Udendørs sæsonen bliver i stil med sidste år. Jeg forsætter på Honda for JØ Service. For mig fungere det godt, der er nogle ting, vi skal have lave om til 2018 sæsonen. Så lige nu bliver, der snakket lidt frem og tilbage med nogle tyske teams om at køre ADAC Master, fortæller Frederik, der har fuld fokus på DM A.


- Jeg vil ikke blive droppe et A DM for et supercross løb. Men der vil blive kørt supercross helt ind til de første udendørs løb starter. Der hvor andre starter med at træne til sæsonen, vil jeg stadig have mit fokus på supercross. Der bliver brugt meget tid på supercross, og jeg elsker at køre det, fortæller Frederik om supercross, der ikke gik godt i Finland.

- Det gik ikke ret godt. De sidste 2 weekender har ikke været for gode. Har svært ved at finde mit flow og min fart. Jeg ved jeg kan have mere fart på, end det jeg kører nu. Weekenden i Finland er der ikke så meget at sige til. Om mindre end 1 uge står den på EM, hvor jeg håber på at kunne finde mit gamle jeg frem. Nu står det næste hvertfald på træning og så håber, vi på det lykkes om mindre end en uge i Polen til EM, slutter Frederik.


goul15nov.jpg